29 maart 2018 InFinance Day

0

Op donderdag 29 maart wordt de eerste InFinance Day gehouden. Een dag waar visies en kansen voor 2018 centraal staan. InFinance Day wordt exclusief georganiseerd voor dé financieel adviseurs van Nederland en voor niemand anders. Lees dus vooral verder als u tot deze doelgroep behoort!

Een brede visie, kennisoverdracht en een vertaalslag hiervan naar de dagelijkse adviespraktijk is waarmee bedrijven kunnen scoren bij het intermediair. En dat is precies wat er staat te gebeuren tijdens InFinance Day op donderdag 29 maart 2018.

Financiële top geeft visie op 2018

Op InFinance Day worden de visies van de financiële top (Aegon, Delta Lloyd, ING, Nationale Nederlanden, VIVAT – Zwitserleven – Reaal – nowGo – ACTIAM) voor het eerst op één locatie gedeeld. Daarnaast zal in de Arena Diana Matroos op een catwalk talkshows met visionairs en CEO’s presenteren.

Wat speelt er in de markt, bij jouw bedrijf en welke kant denk je dat het opgaat? De invloed van wet- en regelgeving op de dagelijkse adviespraktijk en hoe je hierop kunt voorsorteren. InFinance Day is een combinatie van visie, trends, kennisoverdracht en netwerken.

Exclusief voor de adviseur

InFinance Day wordt exclusief georganiseerd voor dé financieel adviseurs van Nederland en voor niemand anders. Laat je enthousiasmeren op InFinanceDay.nl

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.