Morgen HypoVak Kennis Update

0

Morgen is het zover: de tweede online editie van de HypoVak Kennis Update! Vanaf 10:00 uur wordt u bijgepraat over zaken als de invloed van maatschappelijke opvattingen en impactvolle hypotheekontwikkelingen op uw advieswerk, verhuurhypotheken en de geheimen van het klantbrein.

Heeft u al gereserveerd voor 29 juni?

 

Breingeheimen in sales

De HypoVak Kennis Update op 29 juni is het startsein voor een zesdelige webinarserie waarin Marcel Bos u de Breingeheimen in sales onthult. U kunt zich nog gratis inschrijven voor de eerste sessie: ‘De geheimen van het brein, hoe klanten keuzes maken en hoe je die kunt beïnvloeden.’

Kennisreeks ‘Breingeheimen in sales’

Adviseren in veranderende tijden

De actualiteiten in de financiële wereld volgen elkaar in rap tempo op en maatschappelijke opvattingen veranderen. Dit en andere actuele zaken hebben grote invloed op het werk van de hypotheekadviseur. Rob Timmermans, directeur Impact groep, praat u hierover bij.

Adviseren in veranderende tijden

Hypotheekadvies: 7 impactvolle ontwikkelingen

Wat zijn dit jaar de 7 meest impactvolle hypotheekontwikkelingen en welke impact hebben die ontwikkelingen op het hypotheekadvies? De antwoorden hierop krijgt u van Harrie-Jan van Nunen, directeur VCN HypotheekService.

Hypotheekadvies: 7 impactvolle ontwikkelingen

Impact verhoging overdrachtsbelasting verhuurhypotheken

Op 1 januari ging de overdrachtsbelasting voor beleggingspanden omhoog naar 8%. Branche-expert Alex Erlings vertelt wat de gevolgen zijn van deze belangrijke aanpassing voor de financierbaarheid van woningen die bestemd zijn voor verhuur.

Impact verhoging overdrachtsbelasting verhuurhypotheken

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.