De eerste kennissessies zijn volgeboekt

0

Op 29 maart krijgt adviserend Nederland de bouwstenen aangereikt voor een succesvol 2018. InFinance Day biedt adviseurs die dag gratis toegang tot de Expert-Talkshows in de Arena en de meer dan 25 kennissessies waarin visie en kennisoverdracht voor de adviespraktijk van morgen centraal staan. Reserveer nu gratis uw plek, de eerste kennissessies zijn al volgeboekt. 

De kennissessies zijn de bouwstenen waarmee u uw individuele dagprogramma kunt samenstellen en afstemmen op de adviesgebieden waarin u actief bent. In een speciale editie van de e-InFinance geven de sprekers alvast een voorproefje van wat u op 29 maart kunt verwachten.

De kennissessies worden afgewisseld met een serie Expert-Talkshow in de grote Arena. Hier gaat een diversiteit aan branche-experts onder leiding van dagvoorzitter Diana Matroos met elkaar in discussie over spraakmakende onderwerpen en hete hangijzers op het gebied van pensioenen, hypotheken, verzekeren en beleggen.

Trendwatcher Mark Schipper zal deze inspirerende dag aftrappen. Een van zijn visies op de branche: beeldtaal wordt naast beleving een belangrijk onderdeel van het nieuwe adviseren. Geen koele cijfers en productinfo meer, maar het visualiseren van getallen en adviezen. Beeld verandert in een hoog tempo het dagelijkse leven.

Gratis toegang voor adviseurs

Wat zijn voor u als adviseur de kansen op de korte termijn? U hoort en beleeft het op 29 maart 2018 in Expo Houten. Schrijf u direct gratis in en stel uw eigen dagprogramma samen op InFinanceDay.nl. Let op: er zijn al kennissessies volgeboekt.

Bent u erbij op 29 maart?

Ik heet u graag van harte welkom op 29 maart in de Arena van Expo Houten voor de eerste editie van InFinance Day. In de tussentijd kunt u alvast de nodige inspiratie opdoen in deze digitale InFinance Day-special.

Alex Klein
Hoofdredacteur InFinance

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Alex Klein

Alex Klein is hoofdredacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.