Samenwerking De Goudse en Qare

0

De Goudse heeft een overeenkomst gesloten met Qare Nederland, een onafhankelijke en erkende uitvoerder op het terrein van de sociale zekerheid.

Qare gaat zich bezighouden met de uitvoering van de Ziektewet voor werkgevers met een ZW-eigenrisicoverzekering van De Goudse. Tot nu toe werkte de verzekeraar voor de uitvoering van de Ziektewet alleen samen met ActivaSZ.

Goede keuzemogelijkheid

Volgens Marcel Moons, bestuurslid bij De Goudse, biedt de uitbreiding met een tweede partij de klant nu een goede keuzemogelijkheid. “De werkgever kan die partij kiezen die het beste past bij zijn visie en organisatie. Eén ding is zeker: beide partijen staan garant voor professionele, doelgerichte dienstverlening. Er wordt werk gemaakt van de begeleiding en ondersteuning van zieke ex-werknemers. Dit helpt hen om hun eventuele arbeidsmogelijkheden te benutten en geeft de werkgever als eigenrisicodrager voor de Ziektewet grip op zijn kosten.”

Fotobijschrift: V.l.n.r. Jurriën Faber, Marcel Moons en Maikel de Groot van De Goudse, Kim den Breejen, Jasper Coppes en Rinske Moelands van Qare Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.