25 Finzie franchisenemers

0

Arjan de Boer en Angela Teunissen openen op 1 juli een Finzie-vestiging in Amsterdam-Zuidoost. Wayne Jansen opent op dezelfde datum de deuren van zijn Finzie-vestiging in Joure. Per 1 juli zijn er 25 franchisenemers actief voor Finzie.

Volgens Wayne Jansen (rechts op foto) staan mensen niet altijd stil bij de risico’s en de financiële impact wanneer zij online hun hypotheek afsluiten. Met de prijs van het Finzie all-in hypotheekadvies wil hij dit risico voor de inwoners van Joure wegnemen. “Ik geeft ze tegen een scherp tarief persoonlijk advies, begeleiding en antwoord op al hun vragen.” Arjan de Boer (links op foto), Finzie coach in Amsterdam-Zuidoost is het daarmee eens: “Klanten hebben nog wel advies nodig, maar niet meer voor het tarief wat een advocaat vraagt. Het moet een eerlijke prijs zijn.”

Landelijke dekking

Vorige maand gingen de deuren van vier nieuwe Finzie-vestigingen open. Het doel is om binnen drie jaar te groeien naar 150 franchisenemers om zo voor landelijke dekking te zorgen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.