25.000-ste Reaal woonverzekering

0

De aanvraag voor een Reaal woonverzekering, die via advieskantoor Broch & Volkering voor de familie Ammerlaan uit Wateringen werd ingediend, bleek de 25.000-ste te zijn. Sitske Mauritsz, operationeel directeur van Reaal, bezocht het advieskantoor en nam voor de familie Ammerlaan een bos bloemen en een innovatief weerstation mee.

De Reaal woonverzekering werd begin dit jaar geïntroduceerd. Volgens Hans Broch van advieskantoor Broch & Volkering in Wateringen kent deze inboedel- en opstalverzekering een ‘interessante prijs-kwaliteitverhouding’.

Weerstation

Het cadeau dat Mauritsz overhandigde was zorgvuldig uitgekozen. “De huidige klimaatverandering gaat gepaard met flinke regen-, hagel- en onweersbuien, maar ook met grote droogte of stevige stormen. Dit leidt steeds vaker tot grote schades. Naast een goede dekking willen wij mensen ook graag attenderen op het belang van het nemen van goede preventieve maatregelen. Mede daarom geven we bij dit feestelijke moment een Netatmo weerstation cadeau. Dit weerstation zorgt ervoor dat gebruikers snel op de hoogte worden gesteld als er extreem weer in aantocht is. Hierdoor is het mogelijk om eerder preventieve maatregelen te treffen, soms zelfs al automatisch. Overlast en schades aan eigendommen worden hiermee sterk verminderd.”

Netatmo heeft onlangs de Weather Damage Prevention Challenge van VIVAT gewonnen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.