15 juni Assurantie Hockey Toernooi

0

Op vrijdag 15 juni zal er op de velden van Leonidas Rotterdam weer gestreden worden om de felbegeerde beker van het Assurantie Hockey Toernooi. Het toernooi heeft een lange historie, maar wordt in de huidige vorm sinds 2013 georganiseerd door Young InSurance. 

Young InSurance is het netwerk voor Young Professionals (<35 jaar) binnen de verzekeringsbranche. Komende editie verdedigt Van Ameyde voor de tweede keer de titel, nadat zij in 2017 en 2014 kampioen werden. Het programma start om 12.00 uur. Onder het genot van een uitgebreide borrel met muziek zal aan het einde van de dag de finale worden gespeeld. Rond 18.00 uur start de netwerk-barbecue.

Zesde editie

De organisatie is dit jaar versterkt met Lisette Karstenberg (Marsh). Zij zal met een frisse blik naar de organisatie van het toernooi kijken en mede zorgdragen om deze zesde editie van het Assurantie Hockey Toernooi wederom tot een succes te maken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.