100 miljoen volmachtpremie VCN

0

Samen met de 850 aangesloten intermediairs is VCN Verzekeringen deze week de grens van 100 miljoen euro aan volmachtpremie gepasseerd.

Het einde van de groei is volgens Stefan Bell, directeur VCN, nog lang niet in zicht: “We merken dat veel partijen in de markt zich oriënteren op vormen van samenwerking. En dat geldt niet alleen voor intermediairs maar ook voor kleinere (huis) volmachtkantoren. Er is duidelijk sprake van consolidatie in de markt. En omdat wij op veel verschillende manieren met partijen kunnen samenwerken zitten we vaak aan tafel”.

Twee miljard aan hypotheken

VCN is onderdeel van Veldsink Groep met een gezamenlijke omzet van 40 miljoen euro. Naast VCN vallen onder de groep ook twee serviceproviders op het gebied van hypotheken, VCN United Capital en De Financiële Makelaar. Via de serviceproviders wordt in totaal voor 2 miljard euro aan hypotheken verstrekt op jaarbasis. “En de cijfers van 2016 laten wederom een stijging zien”, aldus John van Gerwen, commercieel directeur Veldsink Groep.

Op de foto V.l.n.r.: Henri Veldsink, Stefan Bell en John van Gerwen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.