100.000 actieve klanten Hypotrust

0

Afgelopen week werd de 100.000e klant in de portefeuille van Hypotrust bijgeschreven. Dit aantal betreft actieve klanten, ofwel het resultaat van de totale nieuwe instroom aan gepasseerde hypotheken onder aftrek van uitstromers, zoals oversluitingen en woningverkopen. De actieve hypotheekportefeuille heeft een volume van 16,5 miljard euro.

Hypotrust is opgericht in 1993. De kredietverstrekker startte destijds als eerste niet-bank met het labellen en distribueren van hypotheken met externe funding. Als onderdeel van de Blauwtrust Groep is het label verantwoordelijk voor de distributie van het eigen Hypotrust product en het vorige jaar geïntroduceerde hypotheeklabel IQwoon. Hyporust heeft met haar assortiment een marktaandeel van circa 6%. Vorig jaar distribueerden de labels 27.000 nieuwe hypotheken via het netwerk van professionele onafhankelijke hypotheekadviseurs (4,8 miljard euro).

Verder uitbouwen

De 100.000ste klant werd afgelopen week door Hypotrust gefeliciteerd en in het zonnetje gezet. Directeur Michel van den Akker: “We zijn trots op het bereiken van deze nieuwe mijlpaal die we door een goede samenwerking met professionele adviseurs hebben kunnen bereiken. We hebben de ambitie om onze portefeuille verder uit te bouwen en dat betekent dat onze totaal-propositie minstens zo aantrekkelijk moet blijven als de afgelopen jaren. Daar ligt een mooie uitdaging!”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.