10.000 reviews voor Veldsink Advies op Advieskeuze.nl

0

Nog niet eerder haalde een financieel adviesorganisatie 10.000 goedgekeurde reviews op Advieskeuze.nl. Maar deze mijlpaal is nu bereikt door de gezamenlijke vestigingen van Veldsink Advies.

Klanten van Veldsink Advies krijgen structureel de vraag om een review te geven over de betrokken adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioen, vermogen en bankzaken. “Het uitvragen van reviews aan particuliere en zakelijke klanten versterkt het imago en het vertrouwen in de brede dienstverlening van Veldsink Advies”, stelt Jeannette Veldsink (foto), directeur van Veldsink Advies: “Mede door de goede waarderingen van klanten zijn onze medewerkers trots om voor Veldsink Advies te werken. Wij zijn tevens blij dat Advieskeuze.nl nu ook review mogelijkheden biedt ten aanzien van dagelijkse bankzaken. Hiermee kunnen we doorlopend onze tevredenheid van onze lokale RegioBank relaties monitoren en online in beeld brengen.”

Volgens Christian Bouter, mede-oprichter van Advieskeuze.nl oriënteren consumenten en ondernemers zich steeds vaker online om een financieel dienstverlener te kiezen. “De belangrijkste aspecten bij hun keuze zijn reviews, gevolgd door naamsbekendheid en transparante tarieven. Veldsink Advies heeft een aantal jaren terug al goed geanticipeerd op deze ontwikkeling en toont het lef om alle klanten een review te vragen. Zij zijn daarmee een voorbeeld voor de verzekeringsbranche en we feliciteren hen van harte met het behalen van 10.000 reviews.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.