App volgt hypotheekaanvraag De Hypotheker

0

Klanten van De Hypotheker kunnen via een vandaag gelanceerde app hun hypotheekaanvraag volgen. De app is volgens de franchiseorganisatie te vergelijken met het track & trace-systeem dat wordt gebruikt bij het bezorgen van postpakketten.

Op elk gewenst moment kan de klant de status van zijn hypotheekaanvraag checken. Bij elke nieuwe stap in het aanvraagproces ontvangt de gebruiker van de app (iOS en Android) een statusupdates. Een berichtenbox biedt een overzicht van alle wijzigingen in de hypotheekaanvraag. Aan het einde van elke dag ontvangen gebruikers hierin notificaties als er wijzigingen zijn die ze nog niet hebben bekeken.

Contact met de adviseur

Verder kunnen klanten nagaan welke documenten ze nog moeten aanleveren en welke stappen de adviseur op de vestiging zal doorlopen. Per stap is extra informatie beschikbaar, eventueel voorzien van een persoonlijke toelichting van de adviseur. Daarnaast kunnen gebruikers van de app documenten openen die zij van hun adviseur hebben ontvangen en informatie over hun nieuwe woning bekijken.

In de toekomst verwacht de Hypotheker extra functionaliteiten aan de app toe te voegen, zoals het uploaden van documenten en een chatfunctie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.