Online Brexit-seminar ING

0

Nu de Britten hebben gekozen om geen lid te blijven van de Europese Unie, blijkt er veel onduidelijk over de vervolgstappen en de invloed van dit besluit op bestaande beleggingsportefeuilles. In een online seminar vanavond schetst ING deze en andere gevolgen van Brexit.

Simon Wiersma, Investment Manager van het ING Investment Office, praat geïnteresseerden vanavond om 20:00 uur bij over wat een Brexit kan betekenen voor de financiële markten, hoe een Brexit mogelijk zal plaatsvinden en welke beleggingen juist nu kansen bieden. Ook legt hij in het seminar uit wat de uitslag van het referendum betekent voor het beleggingsbeleid van ING zelf. Zijn de rendementsverwachtingen voor 2016 nog haalbaar of moet het beleggingsbeleid aangepast worden?

Vorige week, direct na de uitslag van het referendum, gaf ING al een publicatie uit waarin via vraag en antwoorden een reactie wordt gegeven op de belangrijkste vragen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.