I love mijn adviseur

0

Legal & General haakt in op de campagne van het Verbond van Verzekeraars ‘Fijn dat we verzekerd zijn’ met een eigen campagne: ‘Fijn dat ik een financieel adviseur heb!’.

Met als centraal thema ‘Fijn dat we verzekerd zijn’, beoogt het Verbond de Nederlandse consument bewust te maken van het belang dat risico’s die te groot zijn om individueel te dragen, verzekerd moeten worden en dat verzekeringen onmisbare bouwstenen vormen voor de moderne maatschappij.

Legal & General is er van overtuigd dat onafhankelijk financieel advies daarbij een noodzakelijke schakel in de keten is. Vorig jaar is de maatschappij gestart met het beschikbaar stellen van materiaal waarmee de financieel adviseur zijn onafhankelijkheid nadrukkelijker onder de aandacht van de consument kan brengen. Het beschikbare materiaal is neutraal, dat wil zeggen dat op geen enkele wijze de naam of identiteit van Legal & General naar voren komt.

Legal & General heeft nu op de verbondscampagne ingehaakt met materiaal, waaronder stickers, met de slogan: ‘Fijn dat ik een financieel adviseur heb!’

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.