Zorgpremie Amersfoortse bekend

0

De Amersfoortse biedt klanten in 2014 een basiszorgpremie vanaf 95,59 euro bij een eigen risico van 360 euro per jaar en een collectieve korting van 8%.

De Amersfoortse heeft de basispremie ten opzichte van 2013 met ruim 7% procent verlaagd. Daarnaast profileert de zorgverzekeraar zich in de markt met de belofte: ‘Snel de juiste zorg. Altijd vrije keuze.’

Het Managed Care team van De Amersfoortse bemiddelt waar verzekerden het snelst en het best geholpen kunnen worden. “Deze vorm van wachtlijstbemiddeling scheelt voor een consult gemiddeld 3 tot 4 weken. Bovendien kiest een verzekerde bij De Amersfoortse altijd zelf bij wie de zorg wordt afgenomen, of het nu gaat om de keuze voor een huisarts, een apotheek, fysiotherapeut of ziekenhuis”, aldus de zorgverzekeraar.

Verzekerden die lid zijn van een collectief (bijvoorbeeld via hun werkgever) kunnen bij De Amersfoortse rekenen op een vaste, minimale korting van 8% op de basisverzekering. Degene die zich als particulier aanmeldt kan ook rekenen op 8% korting. In dat geval gaat de aanmelding via een tussenpersoon collectiviteit.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.