Neutralis stelt gratis budgettool beschikbaar

0

Neutralis wil collega adviseurs ondersteunen door het gratis beschikbaar stellen van haar budgetoverzicht die zij binnen haar eigen praktijk gebruikt. Het budgetoverzicht is een Excel-bestand dat Neutralis door haar cliënten laat invullen en waarvan de gegevens eenvoudig in ieder financieel advies kunnen worden verwerkt.

‘’Neutralis gelooft dat de rol van adviseurs snel verandert en dat de bemiddeling in financiële producten naar de achtergrond verdwijnt. Toch is Neutralis ervan overtuigd dat adviseurs een essentiële rol kunnen vervullen in het helpen van mensen bij het verwerven van kennis en inzicht”, aldus Ozewald Wanrooij van Neutralis.

Collega’s die op dit moment productbemiddeling binnen hun dienstverlening centraal hebben staan wil Neutralis stimuleren na te denken over hun rol en laten zien dat er ook alternatieven zijn. ’’Dit doen wij door de kennis, praktijkervaring en inzichten te delen die wij sinds 2000 hebben opgedaan met het werken op feebasis. Een belangrijke tool diewij tijdens hun adviesproces inzetten is het budgetoverzicht”, vertelt Wanrooij.

Dit budgetoverzicht draagt onder andere bij aan: het verbeteren van inzicht en bewustwording in de eigen bestedingen bij de cliënt; het verbeteren van het inzicht in de uitgaven voor kinderen; het verbeteren van de kwaliteit van het financieel advies; het vergroten van de duurzame waarde van de adviseur.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.