Patientenfederatie schrijft Keuzegids Zorgverzekering

0

Patiëntenfederatie NPCF lanceert de Keuzegids Zorgverzekering 2016, die consumenten de weg moet wijzen in het doolhof aan keuzemogelijkheden bij zorgverzekeringen. De gids is gratis digitaal in te zien of tegen betaling in papieren vorm verkrijgbaar.

De informatie is gebaseerd op de plannen die het kabinet op Prinsjesdag 2015 presenteerde. Verder worden er praktische tips gegeven voor het kiezen van de juiste zorgpolis. Krijgt men uitgelegd hoe het zorgstelsel in elkaar zit en welke regels voor specifieke aandoeningen belangrijk zijn. De Keuzegids is in opdracht van NPCF geschreven door Flip Vuijsje en Frank van Wijck.

“De Keuzegids Zorgverzekering is onmisbaar voor iedereen die in december op zoek wil gaan naar een betere of goedkopere zorgverzekering. De Keuzegids biedt heldere en actuele informatie. De gids is ook handig voor iedereen die wil weten waar het geld vandaan komt waarmee artsen, ziekenhuizen en geneesmiddelen worden betaald”, aldus Wim Groot, Hoogleraar gezondheidseconomie Universiteit Maastricht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.