Hypokeur derde franchiselabel Welke

0

Welke Financiële Diensten heeft op Hypovak 2015 een nieuwe franchiselabel gelanceerd, Hypokeur. Volgens Welke is dit “speciaal voor de echte onafhankelijke zelfstandig ondernemer die vanuit zijn eigen kracht wil blijven werken en tegelijkertijd wil profiteren van de voordelen die een landelijk franchiselabel te bieden heeft”.

Hypokeur is, naast De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek, de derde franchiseformule van Welke Financiële Diensten. Mark de Rijke, directeur Business Development bij Welke Financiële Diensten: “Met het label profiteert de ondernemer van alle voordelen die een landelijke franchiseformule biedt, zoals centraal geregelde aanstellingen bij vele geldverstrekkers, inkoopvoordeel en ondersteuning in het totale adviestraject en het bemiddelingsproces. Verder kan de ondernemer ontzorgd worden met effectief procesmanagement en een uitgebreid complianceprogramma. Gelijktijdig behoudt de ondernemer alle ruimte om trouw te blijven aan de eigen identiteit en te werken vanuit de lokale kracht en bekendheid.”

Laagdrempelig
Volgens De Rijke is Hypokeur een laagdrempelig franchiselabel waarbij de centrale organisatie de ondernemer helpt waar nodig. “De adviseur beslist zelf welke diensten en producten zijn onderneming nodig heeft. Hierop passen we het franchisetarief aan. Het label betekent voor de consument dat de adviseur 100% gegarandeerd onafhankelijk advies biedt en volledig vanuit het belang van de klant werkt. De consument kan daardoor nog steeds bij ‘de adviseur om de hoek’ binnenlopen en rekenen op persoonlijk financieel advies van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.