Credit Life voegt garantieproducten toe

0

Met een nieuwe productenlijn garantieverzekeringen, een nieuw logo en de pay-off ‘die Sicherheitsmanufaktur’ gaat Credit Life International zich sterker profileren op de Nederlandse markt.

Credit Life International, onderdeel van de RheinLand Versicherungsgruppe, breidt zijn productenpallet uit met garantieverzekeringen voor producenten en distributeurs van de productgroepen motorvoertuigen, huishoudelijke apparaten (witgoed), consumentenelektronica, en sport en hobby-apparatuur (vrijetijdsproducten). De verzekeraar was al actief met betalingsbeschermings- en overlijdensrisicoverzekeringen.

De verzekeraar grijpt de productverbreding aan om een herpositionering door te voeren. Met een nieuw logo en de nieuwe pay-off ‘die Sicherheitsmanufaktur’ wil Credit Life International zijn positie op de Nederlandse markt verder uitbreiden. Hiervoor is onlangs de Nederlandse vestiging van Venlo naar Amsterdam verplaatst.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.