Websites uitvaarverzekeraars scoren goed

0

Voor de vijfde keer is vanmorgen de jaarlijkse WUA! Top 100 Beste Websites 2014 gepresenteerd. Uitgesplitst in branches, zijn het de uitvaartverzekeraars die de top-3 bij de verzekeraars invullen. Mede dankzij de meest gebruiksvriendelijke premieberekening staat Monuta op de eerste plaats.

In de complete Top 100 Beste Websites 2014 staat Monuta op plaats 18 in de lijst. Op de plekken 44 en 45 komen we respectievelijk Dela en Yarden tegen. Hier zien we vooral dat Yarden ten opzichte van 2013 (plek 63) een flinke spurt omhoog heeft gemaakt.

De andere websites in de verzekeringsbranche die een positie in de Top 100 Beste Websites hebben verworven zijn, op alfabetische volgorde: AnderZorg.nl, ANWB.nl, CZ.nl, Independer.nl, Unive.nl en VGZ.

Bij het samenstellen van de lijst werkt WUA! met de Web Performance Scan. Consumenten die worden geselecteerd voor dit online oriëntatieonderzoek gaan zich vervolgens online oriënteren op een product of dienst, en bepalen daarbij zelf de zoekstrategie en beslissingsfactoren. Vervolgens beoordeelt de deelnemer de gevonden websites. Na het beoordelen van vijf websites kiest de respondent zijn of haar favoriete aanbieder.

De Top 100 is gebaseerd op 45 verschillende onderzoeken in de periode augustus 2013 – juli 2014, waarin 8.900 respondenten gezamenlijk 55.583 beoordelingen gaven over 4.493 verschillende websites. Bekijk hier de complete Top 100 Beste Websites 2014.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.