Nieuwe examens Erkend Risicoadviseur

0

Nibe-SVV gaat het nieuwe examen Erkend Risicoadviseur aanbieden. Deelnemers die dit examen met goed gevolg afleggen kunnen zich inschrijven in het nieuwe register Erkend Risicoadviseur van DNV GL.

Het Beroepsprofiel Erkend Risicoadviseur (NTA 8595) is onlangs ontwikkeld onder begeleiding van normenbeheerder NEN in samenwerking met een groot aantal marktpartijen en opleidingsinstituten waaronder Nibe-SVV.

In dit profiel zijn de competenties van een erkend risicoadviseur vastgelegd. Met de komst van het register kunnen ondernemers vaststellen of de adviseur die zij inhuren, ook beschikt over de juiste kennis, vaardigheden en competenties.

Het examen Erkend Risicoadviseur is in twee varianten te volgen: Risicomanagement & Duurzame Inzetbaarheid en Risicomanagement & Business Continuity Management. Het examentraject bestaat per kwalificatie uit een kennistoets met meerkeuzevragen en een assessment. Als deelnemers de toets en het assessment gehaald hebben, ontvangen zij het persoonscertificaat Erkend Risicoadviseur en worden zij opgenomen in het gelijknamige register.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.