Branche lanceert hypothekenwebsite

0

Obvion Hypotheken, Aegon, De Hypotheekshop, Vereniging Eigen Huis en Dukers & Baelemans hebben gezamenlijk een consumentenwebsite gelanceerd met ongekleurde informatie over wonen en de financiering van een eigen huis.

De nieuwe website Kenjehypotheek.nl vertelt wat kopers en huiseigenaren moeten weten over hun nieuwe of lopende hypotheek bij het kopen, verkopen en bewonen van een eigen woning. Consumenten kunnen bij de website geen hypotheek afsluiten en bezoekers worden niet doorgestuurd naar geldverstrekkers of hypotheekadviseurs.

“Consumenten worden over veel voorkomende situaties geïnformeerd en weten daardoor van tevoren welke vragen ze aan hun bank of hypotheekadviseur moeten stellen. Met een goede voorbereiding kan de consument veel geld besparen, omdat de adviseur tegenwoordig de advieskosten in rekening moet brengen bij de klant”, aldus de initiatiefnemers in hun persbericht.

Starters vinden bij Kenjehypotheek.nl informatie omtrent (het afsluiten van) een hypothecaire lening. Voor huiseigenaren is Kenjehypotheek.nl het informatiepunt voor hun lopende of een nieuwe hypotheek bij een verhuizing of verbouwing, bij huwelijk, scheiding, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden, maar ook bij een nieuwe rentevaste periode. Kenjehypotheek.nl helpt in die situaties met uitleg over keuzemogelijkheden en gevolgen. De website is up-to-date met de laatste ontwikkelingen, regels en wetgeving.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.