Syllabus Leergang Hypothecaire Planning

0

Er is een nieuwe syllabus Leergang Hypothecaire Planning. De syllabus is ontwikkeld door IFK en telt ruim 1.200 pagina’s. Op basis van deze syllabus vinden de examens plaats die vanaf december 2015 worden afgenomen door CITO.

Behalve een actualiteitenupdate van de lesstof wordt in de volledige lesstof nu steeds gewerkt met het netto besteedbaar inkomen van de klant; is er uitgebreid aandacht voor de ondernemer en zijn hypotheek, echtscheiding, pensioen in relatie tot hypotheek en nazorg.

Eerste exemplaren
Het bestuur van de Stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners voert de ontwikkeling van de syllabus en het periodieke onderhoud voortaan centraal uit, onder toezicht van de stichting zelf. Alle opleidingsorganisaties kunnen vervolgens deze syllabus in hun opleiding gebruiken. De eerste exemplaren van de nieuwe syllabus werden deze week uitgereikt aan vertegenwoordigers van de opleidingsorganisaties. De syllabus is verkrijgbaar bij het secretariaat van de Stichting.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.