HypoVak bezocht door 1100 professionals

0

HypoVak 2013, dinsdag 18 juni in Spant! in Bussum is een groot succes geworden. Maar liefst 1100 professionele adviseurs bezochten de achtste editie van de beurs van vakblad InFinance.

HypoVak is een kwalitatief hoogwaardig netwerkevenement voor hypotheekadviseurs en financieel planners. HypoVak is het event voor professionals die zich bezighouden met financieel advies, hypotheekadviseurs, intermediairs, maar ook allround adviseurs hebben veel profijt van een bezoek aan HypoVak. In slechts een dagdeel is een ieder weer volledig op de hoogte van de trends en ontwikkelingen en wordt er kritisch naar de toekomst gekeken.

De dag werd gisteren geleid door de kundige dagvoorzitter Humberto Tan die ook een discussie niet uit de weg ging, interviews afnam en professioneel debatten leidde. Verder waren er de onafhankelijke plenaire sessies met topsprekers Jelle Bouma, Tom Coronel, Erik van der Eijk en Leo Stevens. Voor meer diepgang over actuele onderwerpen stonden er uiteenlopende workshops en masterclasses op het programma.  Tussen de bedrijven door en na afloop konden bezoekers en exposanten met elkaar kennismaken én kennis delen op de prominent aanwezige beursvloer. De gasten kwamen daar de nieuwste informatie over producten, ontwikkelingen, trends en technologieën tegen. De beursvloer was ook dit jaar the place to be voor adviseurs en aanbieders!

Profileren, presenteren, netwerken, nieuws uitwisselen, zien en gezien worden, daar draait HypoVak om! HypoVak is een congres dat zichzelf reeds heeft bewezen.

Tot volgend jaar bij de volgende editie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.